Ingela och Leif Andersson
Arvika (Klässbol).
Telnr: 073-8312127, 070-3881147
E-post: fairdogs@telia.com
www.fairdogs.se
Allt material på dessa sidor är Copyrightskyddat

Om oss!Vi är en familj bosatt i utkanten av Arvika, som ligger i Värmland. Familjen består av mig, Ingela Andersson och min man Leif.
Hundar har alltid legat mig varmt om hjärtat och min första hund var en Colliehane som jag sparade ihop till i tonåren. Det blev sen naturligt att föda upp just Collie. Det gjorde vi emellan åren 1984-93.
Då min man är lika intresserad av hundar som jag så har vi kenneln ihop! Vi hade även Shetlands Sheepdogsuppfödning en kortare tid under de här åren.
Mellan 1993-96 var vi utan hunduppfödning p.g.a. sjukt barn. Men sökte under den här tiden efter en ny ras, då Collien inte längre passade oss med den växande barnaskaran. 1996 skaffade vi vår första Finska Lapphund. Det beslutet har lett till vårt återupptagande av kenneln. Nu med Finsk lapphund och Tysk spets/Mittelspitz.
En del av den stora hundgården
Stort utrymme att springa i
Bilderna ovan visar en del av den stora hundgården och en liten rastgård med vindskydd. Vi har två större och tre mindre hundgårdar. I de små vistas hundarna enbart temporärt eller som valpar. Alla hundgårdar har vindskydd med tak och väggar. Våra hundar växer upp och vistas mycket i hemmiljö med oss och våra barn. I de stora gårdarna finns mycket utrymme för dem att springa i, med skogen inpå. Detta ger starka hundar. Vi har en liten kvalitativ uppfödning. När vi inte har valpar är du naturligtvis välkommen att ställa dig i kö hos oss.